Thursday, July 1, 2010

Please support Me & My Blog

Bulan lepas, Hanmean telah menyertai Pertandingan Tourism Blog yang dianjurkan oleh Terengganu Tourism. Harap semua sTc members boleh bagi sokongan kat Hanmean dalam pertandingan ni dengan selalu view dan comment kat blog Hanmean. Arigatoa!


Sebarang cadangan tempat atau komen amat dialu-alukan. Pertandingan ini akan berakhir pada bulan Disember. Tolong bagi komen kat post yang positif2 yer..hehe

Bukan STC pun sila view and comment blog tu..^_^

6 comments:

haNnmEan said...

opps..silap..bulan September..

Re-Post Admin said...

From Re-Post Admin: aku rasa ko patut tukar template yg bleh letak pages2...cuba kurangkan icon kt sidebar..banayakkan isi..review tempat2 menarik..

Khalil said...

Khalil: ooh...aku cdng nk masuk gak..tpi aku xder duit nak pakai domain .com ....pernah dengar Http://connection.my x? connection.my ader pertandingan menulis cerita 'pengalaman saya di SMA Alfalah...bkl diumumkan minggu depan..hadiah menarik..registerkan diri anda disana...saya akan add anda sbgai kawan...saya akan follow up balik...see u...aper pertanyaan bleh hantar kt nie baniidriss@gmail.com atau shout kt blog saya http://1994.tk

riesha said...

it's kind funny i think.hehe
bl0g hanmean versi english.blog nie versi malay.
and i bet dat i'm the 0nly 0ne who find it funny..
riesha is always have weird thought!.kuang3.
i'll comment at ur post later.

Hanmean said...

Hanmean2 Re-post Admin& Khalil

orang sama je ker? terima kasih sebab komen kt chatbox..kalau x keberatan komen kat post ye..=D

insyaallah..akn sign up kat connection..

hanmean2riesha
yea..its feel weird when i have to type malay in this blog. sometimes, in blogging, i prefer to use english because its funny to put 'saya' or 'aku' as me..besides, there's the only place we can have english since we are too shy to talk in english..huhu

riesha..komenlaa kat entry..kalau boleh setiap entry gitu..huahua

riesha said...

yes.i think dat t00..bila sy nk tlis jek,msti trpikir2 nk tulis aqu ke,sy ke?aqu cam kasr sgt.sy pom cam skema jerw..hahha..better use english.hua3.ok.beres hanmean.penuh laa setiap post tuu..kuang3..