Wednesday, June 16, 2010

Nickname

Memandangkan semua orang bosan (ataupun saya jer kot ^^") , jadi entri kali nie untuk korang yang tiap2 hari buka blog nie..rase mual pun ada kan? hehe..gurau je?


So, anyone of STC members yang nak kongsikan pengalaman cuti korang bolehlaa masuk kat entri blog nie yer..


Okay, sekarang nickname, kalau dilihat kat chat box (sila scroll down), STC Members menggunakan pelbagai nickname yang pelik2 sehingga tak dapat dikenal pasti siapa orang tu..harap apat bagi kerjasama, sila gunakan nickname yang berdaftar..^_<. Antara nickname STC yang dikenal pasti ialah :

Riesha- Shafiqah
Ieyfah - Iffah
Syirah -Basyirah
Hanmean -Fatin
Nurul - Arham
Naisy -Nabihah
Wakleng -Iqbal
5fin -Wafi
adeq - meoaw @ meoaw-adeq

Rasanya tu jer kowt setakat nie..kepada nama di atas bukan nickname korang, bagitau kat comment ye! STC yang laen pun sila bagi nickname korang kat komen jugak! pss..manalah tahu kalau ada rezeki bila nak buat t-shirt class, boleh guna nickname je..

btw, kalau korang bosan, nie list yang boleh dilawati...





*click to see the link! Okay..dat's all for now!

-->>Riesha, jangan marah yerp..=P


2 comments:

khalil@baniidriss said...

oh....apsl gmbar list2 blog x letak link2 blog...

drpd: http://1994.tk

haNnmEan said...

ooo...sje..hehe..suruh org tkn jer pic..bru nmpk link..hehe