Wednesday, July 21, 2010

temu murni STC

hari isnin minggu lepas,sekolah kitaorg ada buat majlis temu murni bagi semua pelajar.s0,sy0kterlebih pun tak terkecualilah kan..ramai jugaklaa ibu bapa yang datang untuk melihat result anak diorang yg p0wer terlebih tuu..dan dengan limpah kurnianya tak adalah acara ayah berlari memegang kapak,acara melet0p telinga mendengar bebelan ibu bapa..cuma acara cubit mencubit bersama anak tuu ada lah kan?..ain?btol tak?muahahha..


hari itu juga adalah hari besday b0nda kami~sory takde kek..xckup bajet..hua3..



joe dan suku kaumnya menyanyi
"hepy besday t0 bonda.."
tersengih bahgia si bonda STC



boys STC tidak sabar2 mengetahui kedudukan n0 masing2.
lemas bonda dibuatnya...



ibu yang pertama datang! ibu abg long~
sape2 nak jadi isteri abg long,maka berkenal-kenalanlah
dgn ibu mertua terlebih dhulu..heheh



aisyah berjaya menculik seorang budak yg agak2 cute..
entah dari mana laa dia rembat tuu..
ATTENTION!sesiapa yang kehilangan anak sila tanya cik aisyah.
.dia mmg pakar kalau bab culik menculik ank org nih...haha..



ibu ain @ cg.bio kitaorg..memberi jelingan maut yang berapi kepada anaknya apabila melihat result yang begitu kaw~bet0l-betol kaw punya!!



bonda sempat berp0sing sambil menunggu ibu2 dan bapak2 yg datang..
"ibu2 bapak2 siapa yg punya anak bilang aqu..aqu yg tgh malu sama teman2ku kerna cuma diriku yg tak laku2..."haha..


ibu huda kelihatan agak berpuas hati dengan pencapaian anaknya~



setelah seharian tidak berjumpa,joe membuat reunion bersama familynya.
adeq joe kelihatan hairan melihat abgnya yang se0lah2 setahun tidak berjumpa adik perempuannya..
psstt:fadie..mak mentua tuu..hahha..


j0e tidak ambil kisah langsung dgn resultya..
sebaliknya lebih gembira mengajar adiknya membaca kad laporan~



boys nampaknya sudah terlalu bosan lalu berkumpul ramai2 untuk membincangkan isu
bot0l air mineral...
joe memberi pendapat yang tak masuk akal sehingga suku sakatnya ketawa geli hati..


iqbal hanya mampu merenung ke bawah sehingga hampir tembus meja itu dibuatnya..
takot ayah laa tuu..hehe..


cik fadie begitu kepenatan sehingga terlelap seketika~
zzZz...fadie!! air liur basi meleleh tuu~~hihi


SHARING TO CHEERS...

3 comments:

Fatin Mardhiyyah said...

acara merampas laptop ble nk update kt STC jgk? hehe

riesha said...

hahaha..takpe laa..nti kang gempak pl0p!eheh..

chiYoko said...

hahaha... klkar gler.. kesian fadie.. msti mrh gler pnyer.. haha.. chaiyok2 STC!! =)