Thursday, July 8, 2010

perjalanan kami

minggu lepas team2 syokterlebih telah pergi ke sekolah kerteh sempena hari koperasi..rasanya itu adalah kali pertama team2 syokterlebih keluar bersama-sama.=P pics?of c0z laa ada.kitaorg kan giler suka bergambar.haha.

perjalanan baru bermula! kitaorg dah start posing syok melebih terlebih dah..^^,

desinasi pertama sebaik shaja tiba di sekolah kerteh.teka3?
T0ILET.hua3..kitaorg mau check it out sama ada bersih @ sbliknya.
ternyata agak2 bersih jugak laa..tgop tuu..sempat lg berposing!~



hey.jangan gelak+terkejut! inilah ULTRAWOMAN sy0kterlebih!
superrr p0werrrr~~



YANG BERHORMAT syokterlebih memulakan acara perasmian 0loq-oloq.
tak perlu gunting hanya jari shaja diperlukan!CUT!



mendengar penerangan dengan begitu khusyuk!
caye tak..diorang cuma angguk2 geleng2 je tuh..x paham pom apa yg diexplain.
bt0l tak huda & tharwah?hihi..



arham: "err..wajib ke isi nih?dapat goodie bag tak?"
liswana:"isi aje laa..dapat pen free kan pak cik?"








trio sy0kterlebih menunggu giliran untuk menguji darah!
macam takut jek..kih3..












ATTENTI0N! KHAS NIE~ jarang kan dapat lihat BOYS pegang bel0n?
hak3..limited edition nih.hanya team sy0kterlebih aje yg sporting kan TRI0?

pstt: cerita pasal bel0n pink nie ada kat bawah.don't miss it!



dalam perjalanan pulang ke rumah syokterlebih~mesti laa kena bergambar.dari awal sampailah akhir perjalanan.posing itu penting!


riwayat bel0n pink:
pada hari itu aqu dan pasanganku telah dibeli oleh 2 orang team syokterlebih dengan harga rm 5.kami berasa gembira kerana kami x perlu berpisah.di dalam bas yang kami naiki,kelihatan ramai yang melihat aqu dan dia dengan perasaan geram..kami nie kan c0mel~sebaik shaja tiba di rumah syokterlebih,seorang gadis telah menjentik2 aqu kerana terlalu geram melihat aqu yang begitu kembang dan agak2 bulat nie.."ouch,sakitlah".aqu berkata! namun gadis itu terus juga menjentik2 aqu.aqu agak2 nazak waktu itu dan aqu masih sempat memandang pasanganku dengan pandangan sayu.."hidup laa baik2 di atas dunia ini.aqu sudah tidak tahan dgn rasa sakitku ini..selamat tinggal kekasihku"..lalu aqu pun.. P00MMM!KEBAB0OM!
tamatlah kisah hidupku...
kini.. aqu telah disemadikan di bawah sampul meja iffah.ada masa,datglah ziarah!


TOGETHER MAKE IT LOVE
FOREVER MAKE IT YOUR SMILE~



8 comments:

returnback said...

bla2....tkder aper nak komen..skang pkul 11:29 pm...emm..ntah.?..heran...ader sokmo org bowok enset gi skoloh...ish2..

riesha said...

apsal plop tibe2 psal hnset?
xplain...

Anonymous said...

dop au mnde hnset,,,ne pon psl trio tu da trpkse buat je la,,mngdu smpai mlutut spe x kesian kn....

riesha said...

anonymous..

haha.are you one of the tri0?
^^

Hanmean said...

kasihan sungguh belon pink..rest in peace...

Returnback said...

entah?...tibe2 jer

y@a said...

hehe... bnyok toi r pic bud0p yg pkai bju ijo o0r... haha

Anonymous said...

hahahaha! klakonye alkisah tuu..
adess~ penat gelak.